Harmony of Hardcore logo
a L

4 JUNI 2022

THE ULTIMATE
HARDCORE FEELING

In 2021 zal Harmony of Hardcore voor één keer…niet plaatsvinden! Het lijkt erop dat nu, wanneer ons moment dichterbij komt, het duidelijk is dat ons land er nog niet klaar voor is. Het is met pijn in ons hart, maar ook met hoop, dat we jullie vragen te wachten op volgend jaar…Harmony of Hardcore keert terug op zaterdag 4 juni 2022.

We zullen dit jaar gebruiken om ons voor te bereiden op absoluut de beste en meest buitengewone editie van Harmony of Hardcore. Samen zullen we weer genieten van ‘The Ultimate Hardcole feeling’.

Multicollage

JOIN THE EVENT

HOE KUNNEN WE JE HELPEN?

Al jouw vragen worden beantwoord in onze FAQ! Wil je persoonlijk contact, stuur ons dan een bericht via Facebook Messenger. Voor al je ticketvragen kan je contact opnemen met CM. Als fotograaf of verslaggever het festival bezoeken of op zoek naar meer info? Klik op press. Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar creatieve concepten die kunnen bijdragen aan de beleving van het festival. Ben je geïnteresseerd om deel te nemen aan 7th Sunday Festival met je mobiele keuken, stand, activatie of met een uniek idee? Mail je concept.

FAQ

MESSENGER

TICKETS

PERS

IDEEËN