Harmony of Hardcore logo

NEW DATE!

a L

FAQ

ALGEMEEN

NIET GEBRUIKEN

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Nieuwe datum

In 2021 zal Harmony of Hardcore voor één keer…niet plaatsvinden! Het lijkt erop dat nu, wanneer ons moment dichterbij komt, het duidelijk is dat ons land er nog niet klaar voor is. Het is met pijn in ons hart, maar ook met hoop, dat we jullie vragen te wachten op volgend jaar…Harmony of Hardcore keert terug op zaterdag 4 juni 2022.

We zullen dit jaar gebruiken om ons voor te bereiden op absoluut de beste en meest buitengewone editie van Harmony of Hardcore. Samen zullen we weer genieten van ‘The Ultimate Hardcole feeling’.

Locatie

Festivalterrein De Roost, Erp/Veghel

Minimumleeftijd

De minimumleeftijd voor Harmony of Hardcore is 18 jaar, er worden geen uitzonderingen gemaakt. Je dient dus vóór of op zaterdag 4 juni 2004 geboren te zijn. Wanneer je niet voldoet aan deze minimum leeftijd mag je het evenement niet betreden (ook niet wanneer je al een ticket hebt gekocht).

Je moet in staat zijn om jezelf te kunnen legitimeren met een paspoort, ID of een rijbewijs.

TICKET PROCEDURE

NIET GEBRUIKEN

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Al een ticket?

Alle tickets worden automatisch omgezet naar de 2022 editie, dus jouw ticket blijft geldig voor 4 juni 2022. Je hoeft hier helemaal niets voor te doen. Ben jij je ticket kwijt? Geen paniek! Als je de resend optie van CM hebt geprobeerd, klopt het dat je jouw tickets niet kan vinden. Dit omdat het event al ‘geweest’ is en hij die data niet in kan laden. CM is nu bezig om de data van de bezoekers van 2020 in te laden in het event van 2021…Dit zal op zeer korte termijn weer mogelijk zijn!

Dit zal op zeer korte termijn weer mogelijk zijn!

Voucher

Wanneer je in 2020 een voucher hebt aangevraagd, heb jij nog steeds ‘Harmony krediet’. We hebben je nog geen vouchercode gestuurd, maar om het je een stuk makkelijker te maken … hebben we ervoor gekozen om je voucher automatisch om te zetten in een ticket voor zaterdag 4 juni 2022.

De refund deadline is verstreken. Het is niet meer mogelijk om een refund aan te vragen.

Refund

Weet je nu al zeker dat je er niet bij kunt zijn op zaterdag 4 juni 2022, dan vinden we dat natuurlijk heel jammer… Als geregistreerde ticketkoper is het mogelijk om een refund aan te vragen. Ook als jij vorig jaar een voucher hebt aangevraagd. Dit geldt voor je gehele order, dus zowel voor entreetickets als token- en parkeertickets, Het volledige bedrag inclusief servicekosten zal op 22 juni 2021 (13 maanden na originele datum) overgemaakt worden naar jouw rekening (bekijk hiervoor de saveyourticketregels).

De refund deadline is verstreken. Het is niet meer mogelijk om een refund aan te vragen.

Personalisatie

Het is op dit moment niet nodig en/of mogelijk om jouw ticket te personaliseren. De personalisatie tool zal op een later moment (kosteloos) opnieuw opengaan, zodat iedereen zichzelf (opnieuw) kan personaliseren. Na personalisatie ontvang je 3 dagen voorafgaand van het festival, dus op 2 juni 2022, jouw ticket.

Start kaarverkoop

De kaartverkoop voor Harmony of Hardcore 2022 start later dit jaar. Houd onze socials in de gaten voor meer informatie. We informeren je ruim van tevoren, geen zorgen!

Er zijn al heel, heel veel tickets verkocht omdat jullie in grote getale hebben gekozen om de tickets te houden vorig jaar. Het zou dus zomaar eens heel snel kunnen gaan met de tickets!

NIET GEBRUIKEN

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Ticket kwijt?

Ben jij je ticket kwijt? Geen paniek! Als je de resend optie van CM hebt geprobeerd, klopt het dat je jouw tickets niet kan vinden. Dit omdat het event al ‘geweest’ is en hij die data niet in kan laden. CM is nu bezig om de data van de bezoekers van 2020 in te laden in het event van 2021… Dit zal op zeer korte termijn weer mogelijk zijn!

weer mogelijk zijn!

Tickets nog niet ontvangen?

Dat klopt! Nog niemand heeft zijn/haar ticket ontvangen voor Harmony of Hardcore. 3 dagen voorafgaand aan het evenement ontvang je jouw officiële ticket. Alle gepersonaliseerde tickets worden op donderdag 2 juni 2022 verzonden (check dan ook je spam inbox). All personalized tickets will be send on Wednesday June 1st, 2022 (check your spam inbox).

Gewonnen tickets geldig?

Ticket die je hebt gewonnen via een van onze officiële Harmony of Hardcore kanalen: Facebook, Facebook event of Instagram worden automatisch omgezet naar tickets voor juni 2022. Restitutie is niet mogelijk. Je tickets ontvang je, net zoals normale ticket kopers, 3 dagen voorafgaand van Harmony of Hardcore. Op woensdag 1 juni (check je spambox).

Bustickets

Neem contact op met de busmaatschappij waar jij jouw tickets hebt gekocht. Elke busmaatschappij heeft een andere procedure.

Helaas kunnen we je niet helpen mbt je gekochte bustickets. We hopen natuurlijk wel dat de busmaatschappij meewerkt!

Secundaire ticketplatforms

Zoals vanaf het begin van de ticketverkoop overal op de website vermeld stond:

Harmony of Hardcore tickets (were and) are available exclusively through our own website. Het is niet toegestaan om je ticket te kopen of verkopen via TicketSwap, Marktplaats, Viagogo, Tickettack, Tickets4U, etc.

In het verleden hebben we veel ellende meegemaakt met personen en bedrijven die met de doorverkoop van tickets heel veel geld hebben verdiend. Dat is de reden dat we ergens een grens moeten trekken. Wij hebben ieder jaar +/- 350 personen huilend aan de entree staan, omdat ze niet binnenkomen met het ticket dat ze hebben gekocht via secundaire ticket platforms zoals Ticketswap, Viagogo, Marktplaats etc. Vandaar dat het noodzakelijk was dat wij maatregelen getroffen hebben.

Wanneer je jouw ticket toch bij een van deze ticketplatforms hebt gekocht, ben je voor ons een niet geregistreerde ticketkoper en kunnen we dus helaas niets voor je betekenen. Je bent dan geheel afhankelijk van de officieel geregistreerde ticketkoper.

Koop je tickets in de toekomst dus gewoon via de officiële website, dan ziet de organisatie je als geregistreerde ticketkoper…