Harmony of Hardcore logo
a L

FAQ

LIVE AGAIN! FESTIVAL

NIET GEBRUIKEN

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

LOST & FOUND

Gevonden voorwerpen kunnen op maandag 5 juli tussen 16:00 – 19:00 uur. opgehaald worden bij de leveranciersingan op het festivalterrein. Staat jouw item op de lijst, zien we je graag maandag. Ben je niet in de gelegenheid naar het festivalterrein te komen, mail dan naar [email protected], dan zorgen we dat het zsm jouw kant op komt. Verzendkosten zijn voor jouw rekening. Eerste zendronde zal plaatsvinden op 14 juli.

HOH ticket niet geldig

Jouw 2022 Harmony of Hardcore ticket isniet geldig tijdens LIVE AGAIN! testen.

Datum

Harmony of Hardcore presents: LIVE AGAIN! Festival vindt plaats op zaterdag 3 juli van 15:00 – 24:00 hrs. en zondag 4 juli van 13:00 – 22:00 uur.

Locatie

Festivalterrein De Roost, Erp/Veghel

Openingstijden

Zaterdag 3 juli 15:00 – 24:00 uur.
Zondag 4 juli 13:00 – 22:00 uur.

De entree sluit 3 uur voor het eind.

Minimumleeftijd

De minimumleeftijd voor LIVE AGAIN! Festival is 18 jaar, er worden geen uitzonderingen gemaakt.

Je moet in staat zijn om jezelf te kunnen legitimeren met een paspoort, ID of een rijbewijs.

Personalisatie

Voor Harmony of Hardcore presents: LIVE AGAIN! Festival geldt dat alle tickets binnen de bestelling op naam gezet moeten worden.

Na het bestellen van een festivalticketAfter ordering a festival ticket, ontvang je een bevestingsmail met daarin de vraag jouw tickets te personaliseren. Deadline: donderdag 1 juli.

Je ontvangt jouw tickets 2 dagen voorafgaand aan LIVE AGAIN! Festival.

Tickets niet ontvangen

Voor Harmony of Hardcore presents: LIVE AGAIN! Festival geldt dat alle tickets binnen de bestelling op naam gezet moeten worden. Na het bestellen van een festivalticketAfter ordering a festival ticket, ontvang je een bevestingsmail met daarin de vraag jouw tickets te personaliseren. Deadline: donderdag 1 juli.

Zijn de festivaltickets al uitgestuurd, maar heb je deze niet ontvangen? Gebruik dan de CM zelf-service tool om je tickets (nogmaals) te ontvangen..

Indien je hierna nog steeds geen tickets hebt ontvangen, kan het zijn dat er een fout is gemaakt in het e-mail adres tijdens het bestelproces. Contacteer de CM helpdesk via WhatsApp.

Naamsverandering

Indien de personalisatiegegevens die je hebt ingevuld niet meer kloppen of verouderd zijn, kun je dit helaas niet zelf wijzigen. Onze ticket provider CM kan dit voor je doen. Contacteer hiervoor de helpdesk via WhatsApp.

Vermeld alvast jouw ordernummer en stuur een betalingsbewijs mee (transactie van je bank, of screenshot) zodat ze jou direct kunnen helpen. Dit is gratis.

Parkeerticket

Parkeren kost €15, maar als je nu een parkeerticket koopt tijdens de Pre Sale, kost het slechts 12. Wees slim en koop een parkeerticket in de pre sale online.

Shuttle bus vanaf Eindhoven

Voor slechts €15,- p.p. koop je een retour ticket voor de shuttle bus vanaf Eindhoven Central Station . Meer info & tickets vind je hier.

NIET GEBRUIKEN

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Line-up

Bekijk de volledige line-up voor Day 1 & Day 2 hier.

Coronatoegangsbewijs
Voor LIVE AGAIN! Festival heb je een Coronatoegangsbewijs (QR-code) nodig! Deze genereer je in de CoronaCheck-app (of via CoronaCheck.nl) met jouw DigiD. Dit doe je middels:
 • Een (volledig) vaccinatiebewijs
 • Een bewijs dat je hersteld bent van corona
 • Een negatieve Testen voor Toegang uitslag

*Meer info over vaccinatiebewijs, corona herstelbewijs en negatieve Testen voor Toegang uitslag vind je hieronder.

———

Belangrijk:
❗ Tot aan de ingang van LIVE AGAIN! Festival gelden de RIVM basisregels om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Houd dus 1,5m afstand van anderen en draag een mondkapje op plekken waar dat niet kan. In de rij bij de ingang bijvoorbeeld. Zodra jouw QR-code in de CoronaCheck-app gecheckt is, mag het mondkapje de vuilnisbak in.
❗ Download de CoronaMelder, voor een sneller en efficiënter bron- en contactonderzoek.

——

💉 VACCINATIE BEWIJS
< < Vanaf 1 juli zichtbaar in de CoronaCheck-app >>

Ben jij volledig gevaccineerd? CoronaCheck heeft een koppeling met de systemen van het RIVM en de GGD. Je logt in met je DigiD en de gegevens worden automatisch opgehaald en in de app geplaatst. Daarbij houdt Nederland geen wachttijd aan. Direct na de registratie van de 2e vaccinatie met Pfizer, Moderna of AstraZeneca of de prik met Janssen kunnen mensen hun vaccinatiebewijs dus genereren..

Meer info: https://bit.ly/rijksoverheid_vaccinatiebewijs

🤒 COVID HERSTELBEWIJS
< < Vanaf 1 juli zichtbaar in de CoronaCheck-app >>

Heb je een positieve PCR-coronatest gehad bij de GGD die niet ouder is dan 180 dagen? En niet korter dan 12 dagen? Dan geeft de GGD vanaf 1 juli een digitaal herstelbewijs af.

Meer info: https://bit.ly/rijksoverheid_herstelbewijs

🧪 NEGATIEVE TESTUITSLAG VIA TESTEN VOOR TOEGANG
< Maak nu een afspraak >

en je nog niet volledig gevaccineerd? Laat jezelf testen via Testing for Entry en zet jouw negatieve testuitslag om in een persoonlijke QR-code in de CoronaCheck-App. Je ontvangt binnen een uur de uitslag. Je moet jezelf max. 40 uur voor aanvang van het festival bij een aangesloten testaanbieder gratis laten testen. Deze test dien je te boeken via het Testing voor Toegang programma, dus niet bij de GGD of een andere sneltestaanbieder!! Dit geldt ook voor onze buitenlandse bezoekers.

Meer info: www.testenvoortoegang.nl. Maak nu een afspraak.

———

Our foreign visitors need an EU Digital Corona Certificate (DCC). Te genereren middels een app of website van dat desbetreffende land. Bekijk hiervoor de informatie omtrent het uploaden van een DCC bij jouw overheid. Is dit niet duidelijk? Maak een afspraak via Testen voor Toegang in Nederland en upload de uitslag in de CoronaCheck-app.
Problemen met jouw DCC
Please check de FAQ van het Testen voor Toegang voor alle informatie.
Checklist
   1. Download CoronaCheck-app of ga naar CoronaCheck.nl
   2. Download de CoronaMelder-app
   3. Upload jouw coronatoegangsbewijs in CoronaCheck-app
   4. Neem een mondkapje mee en draag deze in de wachtrij bij de testen.
   5. Laat QR-code scannen bij ingang
   6. Laat jouw legitimatie & festivalticket zien bij de entree
Als LIVE AGAIN! Festival niet door kan gaan

Als LIVE AGAIN! Festival niet door kan vanwege het Coronavirus, dan zetten wij direct de refundprocedure in gang en krijg je het geld (exclusief service fee) binnen 14 dagen automatisch teruggestort.

Positieve corona test

Positief getest? Mail your positive test result to [email protected] and your ticket (excl. fee) will be refunded.

Buitenlandse bezoekers

Als jij geen Nederlander bent, ben je of course ook hartstikke welkom op LIVE AGAIN! Festival, maar heb je wel een EU Digital Covid Certificate (DCC)nodig, dat niet ouder is dan 40 uur. Te genereren middels een app of website van dat desbetreffende land. Bekijk hiervoor de informatie omtrent het uploaden van een DCC bij jouw overheid. Is dit niet duidelijk? Maak een afspraak via Testen voor Toegang in Nederland en upload de uitslag in de CoronaCheck-app. Het is gratis. De testuitslag is 40 uur geldig, dus zorg dat je maximaal 40 uur voorafgaand aan LIVE AGAIN! Festival jezelf laat testen. Verklein het risico door het zo kort mogelijk op het event te doen.

Wisselen van dag (Day 1 & Day 2)

Het is niet mogelijk om jouw Day 1 festivalticket met een Day 2 festivalticket of vice versa te wijzigen

HARMONY OF HARDCORE

NIET GEBRUIKEN

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Datum

Save the date:4 juni 2022!

Locatie

Festivalterrein De Roost, Erp/Veghel

Minimumleeftijd

De minimumleeftijd voor Harmony of Hardcore is 18 jaar, er worden geen uitzonderingen gemaakt. Je dient dus vóór of op zaterdag 4 juni 2004 geboren te zijn. Wanneer je niet voldoet aan deze minimum leeftijd mag je het evenement niet betreden (ook niet wanneer je al een ticket hebt gekocht).

Je moet in staat zijn om jezelf te kunnen legitimeren met een paspoort, ID of een rijbewijs.

NIET GEBRUIKEN

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Tickets voor 2022

Alle tickets worden automatisch omgezet naar de 2022 editie, dus jouw ticket blijft geldig voor 4 juni 2022.

Bewaar de bevestigingsmail die je ontvangen hebt na de aankoop van jouw festivalticket (in 2020). Mail en/of ordernumber kwijt of kan je ‘m niet terugvinden? Vraag jouw ordernummer aan via onze ticket provider CM. CM is nu bezig om de data van de bezoekers van 2020 in te laden in het event van 2021…Dit zal op zeer korte termijn weer mogelijk zijn!

Na personalisatie ontvang je 3 dagen voorafgaand aan het festival – op 1 juni 2022 – jouw ticket.

*Jouw Harmony of Hardcore 2022 ticket is NIET geldig tijdens LIVE AGAIN! Festival.

Voucher

Wanneer je in 2020 een voucher hebt aangevraagd, heb jij nog steeds ‘Harmony of Hardcore krediet’. We hebben je nog geen vouchercode gestuurd, maar om het je een stuk makkelijker te maken … hebben we ervoor gekozen om je voucher automatisch om te zetten in een ticket voor zaterdag 4 juni 2022.

De refund deadline is verstreken. Het is niet meer mogelijk om een refund aan te vragen.

Refund

De refund deadline is verstreken. Het is niet meer mogelijk om een refund aan te vragen. Het volledige bedrag zal – inclusief service fee – op 23 juni 2021 (13 maanden na de originele datum) gerefund worden.Meer info vind je op saveyourticket.nl.

Personalisatie

Het is op dit moment niet nodig en/of mogelijk om jouw ticket te personaliseren. De personalisatie tool zal op een later moment (kosteloos) opnieuw opengaan, zodat iedereen zichzelf (opnieuw) kan personaliseren. Na personalisatie ontvang je 3 dagen voorafgaand van het festival, dus op 2 juni 2020, jouw ticket.

Start kaartverkoop

De kaartverkoop voor Harmony of Hardcore 2022 start later dit jaar. Houd onze socials in de gaten voor meer informatie. We informeren je ruim van tevoren, geen zorgen!

Er zijn al heel, heel veel tickets verkocht omdat jullie in grote getale hebben gekozen om de tickets te houden vorig jaar. Het zou dus zomaar eens heel snel kunnen gaan met de tickets!

NIET GEBRUIKEN

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Ticket kwijt?

Ben jij je ticket kwijt? Geen paniek! Als je de resend optie van CM hebt geprobeerd, klopt het dat je jouw tickets niet kan vinden. Dit omdat het event al ‘geweest’ is en hij die data niet in kan laden. CM is nu bezig om de data van de bezoekers van 2020 in te laden in het event van 2021… Dit zal op zeer korte termijn weer mogelijk zijn!

weer mogelijk zijn!

Tickets nog niet ontvangen?

Dat klopt! Nog niemand heeft zijn/haar ticket ontvangen voor Harmony of Hardcore. 3 dagen voorafgaand aan het evenement ontvang je jouw officiële ticket. Alle gepersonaliseerde tickets worden op donderdag 2 juni augustus 2022 verzonden (check dan ook je spam inbox). Je dient jezelf wel gepersonaliseerd te hebben. Het is op dit moment niet nodig en/of mogelijk om jezelf te personaliseren. De personalisatie tool zal op een later moment (kosteloos) opnieuw opengaan, zodat iedereen zichzelf (opnieuw) kan personaliseren.

Gewonnen tickets geldig?

Ticket die je hebt gewonnen via een van onze officiële Harmony of Hardcore kanalen: Facebook, Facebook event of Instagram worden automatisch omgezet naar tickets voor juni 2022. Restitutie is niet mogelijk. Je tickets ontvang je, net zoals normale ticket kopers, 3 dagen voorafgaand van Harmony of Hardcore. Alle tickets worden op donderdag 2 juni (check dan ook je spam inbox).

Bustickets

Neem contact op met de busmaatschappij waar jij jouw tickets hebt gekocht. Elke busmaatschappij heeft een andere procedure.

Helaas kunnen we je niet helpen mbt je gekochte bustickets. We hopen natuurlijk wel dat de busmaatschappij meewerkt!

Secundaire ticketplatforms

Zoals vanaf het begin van de ticketverkoop overal op de website vermeld stond:

Harmony of Hardcore tickets (were and) are available exclusively through our own website. Het is niet toegestaan om je ticket te kopen of verkopen via TicketSwap, Marktplaats, Viagogo, Tickettack, Tickets4U, etc.

In het verleden hebben we veel ellende meegemaakt met personen en bedrijven die met de doorverkoop van tickets heel veel geld hebben verdiend. Dat is de reden dat we ergens een grens moeten trekken. Wij hebben ieder jaar +/- 350 personen huilend aan de entree staan, omdat ze niet binnenkomen met het ticket dat ze hebben gekocht via secundaire ticket platforms zoals Ticketswap, Viagogo, Marktplaats etc. Vandaar dat het noodzakelijk was dat wij maatregelen getroffen hebben.

Wanneer je jouw ticket toch bij een van deze ticketplatforms hebt gekocht, ben je voor ons een niet geregistreerde ticketkoper en kunnen we dus helaas niets voor je betekenen. Je bent dan geheel afhankelijk van de officieel geregistreerde ticketkoper.

Koop je tickets in de toekomst dus gewoon via de officiële website, dan ziet de organisatie je als geregistreerde ticketkoper…