Harmony of Hardcore logo

4 JUNE 2022

a L

FAQ

ALGEMENE INFO

NIET GEBRUIKEN

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Datum

Save the date:4 juni 2022!

Locatie

Festivalterrein De Roost, Erp/Veghel

Minimumleeftijd

De minimumleeftijd voor Harmony of Hardcore is 18 jaar, er worden geen uitzonderingen gemaakt. Je dient dus vóór of op zaterdag 4 juni 2004 geboren te zijn. Wanneer je niet voldoet aan deze minimum leeftijd mag je het evenement niet betreden (ook niet wanneer je al een ticket hebt gekocht).

Je moet in staat zijn om jezelf te kunnen legitimeren met een paspoort, ID of een rijbewijs.

Openingstijden

Zaterdag 4 juni 2022: 13:00 – 1:00 uur

De entree sluit 3 uur voor het eind.

TICKETS

NIET GEBRUIKEN

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Automatisch omgezet

Alle tickets worden automatisch omgezet naar de 2022 editie, dus jouw ticket blijft geldig voor 4 juni 2022.

Als je jouw ticket(s) niet hebt laten refunden, is je bestelling nog steeds geldig. Iedereen heeft via CM een nieuwe bevestigingsmail met daarin een nieuw ordernummer ontvangen. Niet ontvangen? Check eerst je spam of de mail daar terecht is gekomen, ook niet het geval? Gebruik de Resend Tool van CM. CM’s Resend Tool. Vul het mailadres in waarmee je destijds jouw ticket(s) gekocht hebt en de nieuwe datum van HOH…4 juni 2022 uiteraard! Iedereen moet namelijk zijn/haar ticket (opnieuw) personaliseren!

Iedereen moet namelijk zijn/haar ticket (opnieuw) personaliseren! Na personalisatie ontvang je 3 dagen voorafgaand aan het festival – op 1 juni 2022 – jouw ticket.

Resend Ticket

Ben jij je ticket kwijt? Geen paniek! Maak dan gebruik van de resend tool van CM. Voer het emailadres in waarmee jij toen je kaartje(s) hebt besteld en de nieuwe datum van Harmony of Hardcore. 4 juni 2022 uiteraard!

Voucher

Wanneer je in 2020 een voucher hebt aangevraagd, heb jij nog steeds ‘Harmony of Hardcore krediet’. We hebben je nog geen vouchercode gestuurd, maar om het je een stuk makkelijker te maken … hebben we ervoor gekozen om je voucher automatisch om te zetten in een ticket voor zaterdag 4 juni 2022.

De refund deadline is verstreken. Het is niet meer mogelijk om een refund aan te vragen.

Refund

De refund deadline is verstreken. Het is niet meer mogelijk om een refund aan te vragen. Het volledige bedrag inclusief service fee is gerefund (indien je deze voor de deadling aangevraagd hebt).

Personalisatie

Ben je al in het bezit van een ticket, dan kun je via de bevestigingsmail, die je op 18 januari van CM ontvangen hebt, opnieuw personaliseren. Na personalisatie ontvang je 3 dagen voorafgaand aan het festival – op 1 juni 2022 – jouw ticket. We doen dit om ticketfraude tegen te gaan.

Start kaartverkoop

De kaartverkoop voor Harmony of Hardcore 2022 is gestart.

Er is veel gekozen om de tickets te behouden❤️ Zorg dat je op tijd een kaartje besteld, de tickets kunnen nu heel snel gaan

NIET GEBRUIKEN

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Ticket kwijt?

Ben jij je ticket kwijt? Geen paniek! Maak dan gebruik van de resend tool van CM. Voer het emailadres in waarmee jij toen je kaartje(s) hebt besteld en de nieuwe datum van Harmony of Hardcore. 4 juni 2022 uiteraard!

Indien de gegevens die je hebt ingevuld bij het bestelproces niet meer kloppen of verouderd zijn, volg dan onderstaande stappen:

– Zoek de transactie op in jouw bankomgeving.
– Maak een screenshot van het afschrift of kopieer de transactiegegevens.

Aan de hand van de transactiegegevens kan CM jouw bestelling opzoeken en jou verder helpen.

Neem contact op met de helpdesk en vermeld duidelijk dat je het e-mailadres wilt wijzigen. Vergeet hierbij niet de transactiegegevens mee te sturen en het eventuele e-mailadres dat je wilt wijzigen te vermelden.

Tickets nog niet ontvangen?

Dat klopt! Nog niemand heeft zijn/haar ticket ontvangen voor Harmony of Hardcore. 3 dagen voorafgaand aan het evenement ontvang je jouw officiële ticket.

Ben je al in het bezit van een ticket, dan kun je via de opnieuw ontvangen bevestigingsmail jouw ticket(s) personaliseren.

Gewonnen tickets geldig?

Ticket die je hebt gewonnen via een van onze officiële Harmony of Hardcore kanalen: Facebook, Facebook event of Instagram worden automatisch omgezet naar tickets voor juni 2022. Restitutie is niet mogelijk. Je tickets ontvang je, net zoals normale ticket kopers, 3 dagen voorafgaand van Harmony of Hardcore. Alle tickets worden op donderdag 2 juni verstuurd naar je email (check dan ook je spam inbox).

Bustickets

Neem contact op met de busmaatschappij waar jij jouw tickets hebt gekocht. Elke busmaatschappij heeft een andere procedure.

Helaas kunnen we je niet helpen mbt je gekochte bustickets. We hopen natuurlijk wel dat de busmaatschappij meewerkt!

Secundaire ticketplatforms

Zoals vanaf het begin van de ticketverkoop overal op de website vermeld stond:

Harmony of Hardcore tickets (were and) are available exclusively through our own website. Het is niet toegestaan om je ticket te kopen of verkopen via TicketSwap, Marktplaats, Viagogo, Tickettack, Tickets4U, etc.

In het verleden hebben we veel ellende meegemaakt met personen en bedrijven die met de doorverkoop van tickets heel veel geld hebben verdiend. Dat is de reden dat we ergens een grens moeten trekken. Wij hebben ieder jaar +/- 350 personen huilend aan de entree staan, omdat ze niet binnenkomen met het ticket dat ze hebben gekocht via secundaire ticket platforms zoals Ticketswap, Viagogo, Marktplaats etc. Vandaar dat het noodzakelijk was dat wij maatregelen getroffen hebben.

Wanneer je jouw ticket toch bij een van deze ticketplatforms hebt gekocht, ben je voor ons een niet geregistreerde ticketkoper en kunnen we dus helaas niets voor je betekenen. Je bent dan geheel afhankelijk van de officieel geregistreerde ticketkoper.

Koop je tickets in de toekomst dus gewoon via de officiële website, dan ziet de organisatie je als geregistreerde ticketkoper…

Helpdesk

Heb jij na het lezen van de FAQ nog steeds onbeantwoorde vragen? Neem dan contact op met de Helpdesk van CM.

EXTRA INFO

NIET GEBRUIKEN

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Algemene festivalregels

Er zijn een aantal huisregels op ons festivalterrein:

Eten & Drinken
Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken het festivalterrein op te nemen. We hebben gezorgd voor genoeg eet- en drinkgelegenheden op het terrein dus ook nergens voor nodig!

Niet toegestane vloeistoffen/spuitbussen
Het is niet toegestaan om vloeistoffen mee te nemen op het festivalterrein zoals: deodorant spray, haarlak en spuit zonnebrand. Op het terrein is er voldoende mogelijkheid om je op te frissen of je haren bij te (laten) werken.
Lenzenvloeistof mag je ook niet meenemen op het terrein, deze kan je bij de ehbo verkrijgen.

Wel toegestane vloeistoffen
Het is wel toegestaan om een kleine (<100ml) nieuwe verpakking smeerbare zonnebrand mee te nemen op het festivalterrein. Er is natuurlijk ook een insmeerbar op het terrein te vinden! Daarnaast biedt een deo roller uitkomst voor het meenemen van deo op het festivalterrein. Let wel op dat het een klein travel formaat deo roller moet zijn.

Drugs, wapens en andere verboden middelen
Alles waarmee je jezelf of een ander kan bezeren of letsel mee toe kunt brengen is verboden. Bij de ingang wordt hier dan ook streng op gecontroleerd.

Diabetici
Insuline pompen en pennen zijn toegestaan maar worden wel gecontroleerd.

Selfie sticks
Een selfie stick is vanwege veiligheid niet toegestaan op het festivalterrein.

Lachgas
Lachgas is op en rondom het terrein verboden.

Overnachten
Er is geen camping bij het festival, daarnaast is het ook niet toegestaan om op de parkeerplaats in de auto te blijven slapen.

Professionele foto/videoapparatuur
Het is niet toegestaan om professionele foto/videoapparatuur mee te nemen op het terrein. Wil je op professionele basis fotograferen of filmen, vraag dan een persaanvraag aan via [email protected]

Toegangsbeleid
  • De minimum leeftijd voor Harmony of Hardcore is 18 jaar
  • Legitimatiebewijs is nodig
  • Een geldig festivalticket is nodig
Zero Tolerance

In verband met strenge regelgeving omtrent drugsgebruik, hanteert de organisatie een ZERO TOLERANCE beleid. Dit betekent dat zowel soft- als harddrugs niet geaccepteerd zullen worden. De security zal hier streng op controleren bij binnenkomst en tijdens het festival door middel van visitatie.

Celebrate Safe

Er gaat niets boven opgaan in de muziek, dansen in de zon, onderdeel zijn van een grote uitzinnige groep feestvierders, dansen tot je voeten niet meer willen, chillen in de bungalow, flirten met mooie mensen en losgaan met je vrienden. Niets is mooier dan het goede leven te vieren en het mooie gevoel te delen met alle partypeople om je heen. Nog mooier aan een goed feest, is heelhuids en gezond weer thuiskomen. Hoe leuk feesten ook is, het is nooit helemaal zonder risico’s. Check de website voor de 10 pijlers.

Medicatie

Om medicatie mee te nemen naar het festival, moet de medicatie in een gesloten verpakking zitten en heb je een officiële verklaring nodig van een dokter. Bij enige twijfel, zal de EHBO de medicatie checken.

No Smokey

Er geldt een rookverbod in alle tenten en overkappingen. Dit geldt zowel voor sigaretten als voor E-sigaretten*. (dit geldt ook voor e-sigaretten).

Roken in tenten en onder overkappingen is wettelijk verboden en de boetes lopen op tot €13.500,- per tent! De NVWA controleert met undercover controleurs of het beleid wordt nageleefd. Rook dus buiten de tenten. De gevolgen kunnen oplopen van een waarschuwing tot het ontzeggen van toegang tot het festivalterrein.

*Je mag alleen een E-smoker meenemen op het festivalterrein wanneer de vloeistof nog gesloten is. Er mag maar 1 vloeistof meegenomen worden.

Er zijn geen sigaretten te koop op het festivalterrein.

E-Sigaretten

Er geldt een rookverbod in alle tenten en overkappingen. Dit geldt zowel voor sigaretten als voor E-sigaretten*. Roken in tenten en onder overkappingen is wettelijk verboden en de boetes lopen op tot €13.500,- per tent!

Roken in tenten en onder overkappingen is wettelijk verboden en de boetes lopen op tot €13.500,- per tent! De NVWA controleert met undercover controleurs of het beleid wordt nageleefd. Rook dus buiten de tenten. De gevolgen kunnen oplopen van een waarschuwing tot het ontzeggen van toegang tot het festivalterrein.

Contact

Nog een brandende vraag die er niet tussen staat?

2022 EDITIE

NIET GEBRUIKEN

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Start kaartverkoop

De kaartverkoop voor Harmony of Hardcore 2022 is gestart.

Er is veel gekozen om de tickets te behouden❤️ Zorg dat je op tijd een kaartje besteld, de tickets kunnen nu heel snel gaan

Hoeveel kaarten kan ik kopen?

Je kan maximaal 4 kaarten per persoon bestellen.

Gaat HOH plaatsvinden?

Vanwege de huidige situatie waar we in leven, is het niet 100% zeker dat Harmony of Hardcore doorgaat. Maar we geloven er absoluut in dat het dit jaar gaat gebeuren! De voorbereidingen zijn in volle gang…

The Ultimate Hardcore Feeling gaat dit jaar weer beleefd worden!

COVID

NIET GEBRUIKEN

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Covid maatregelen
Harmony of Hardcore zal plaatsvinden met de maatregelen die op dat moment door de Nederlandse overheid vastgesteld worden.
Indien HOH niet door kan gaan

Indien Harmony of Hardcore niet plaats kan vinden door Corona, zullen we direct de refundprocedure starten. Het geld zal binnen 8 weken gerefund zijn.

Positieve corona test

Positief getest? Mail jouw positieve test naar [email protected] en jouw ticket zal (excl. fee) gerefunded worden.

Buitenlandse bezoekers

Als je uit het buitenland komt en geen Nederlander bent, ben je zeker welkom bij Harmony of Hardcore, maar zorg wel dat je jezelf aan de huidige maatregelen houdt die op dat moment zijn vastgesteld door de Nederlandse overheid.

DIENSTEN

NIET GEBRUIKEN

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Exit & Re-enter

Bij het verlaten van het festivalterrein is het niet mogelijk om Harmony of Hardcore opnieuw te betreden.

Tokens

Tijdens het festival wordt er betaald met tokens. Deze haal je bij de ingang van het terrein bij de tokenbalie of in de automaten.

Hier kan je zowel cash als met de pin betalen. Er zijn geen pinautomaten op het terrein aanwezig, wel kan je tijdens het kopen van je tokens geld bijpinnen. Let op!

Tokens van voorgaande jaren zijn niet geldig. Er zijn geen pinautomaten op het terrein aanwezig, wel kan je tijdens het kopen van je tokens geld bijpinnen.

Let op! Tokens van voorgaande jaren zijn niet geldig. Wel zijn de tokens de volgende dag op 7th Sunday Festival geldig.

betaalmogelijkheden

Tijdens het festival wordt er betaald met tokens. Deze haal je bij de ingang van het terrein bij de token balie of in de automaten Of je kunt je munten vooraf bestellen, zo kan je gelijk beginnen wanneer je het festival binnenloopt.

Bij de muntenkassa kan er worden betaald met contant geld of de pin. Het is mogelijk om te betalen met Mastercard & Visa. Er zijn geen pinautomaten op het terrein aanwezig, wel kan je tijdens het kopen van je tokens geld bijpinnen.

Kluisjes

Er zijn voldoende Eventsafe kluisjes aanwezig op het festivalterrein waar je veilig je jas en andere spullen kan opbergen. Je kan een kluisje huren bij de entree van het festival.

Huur kluisje €7,-

Mocht je een item vergeten zijn in je kluisje, neem dan contact op met Eventsafe: [email protected].

Voor onze kersverse moeders

Bij de EHBO posten is het mogelijk om te kolven voor onze kersverse moeders!

EHBO

Geen zorgen! Op het festivalterrein is er een EHBO post te vinden. Deze post is duidelijk aangegeven op het terrein zelf en op de plattegrond.

Bij deze EHBO posten is het ook mogelijk om te kolven voor onze kersverse moeders.